Hoveniersbedrijf-Boekelo
Boekelo-hoveniers
Ons bedrijf tekst

Ons bedrijf

Als professioneel en enthousiast hoveniersbedrijf voeren wij bijna alle soorten tuinwerkzaamheden uit. Wat begon als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde onderneming met een brede klantenkring in de omgeving van De Meern. Voor diverse opdrachtgevers, van bedrijven en instellingen tot particulieren, verzorgen wij talloze diensten. Van onderhoud tot de meest modernste, technische projecten.

Hoveniersbedrijf Boekelo Houtbouw trap beschoeiingHoveniersbedrijf Boekelo TuinaanlegHoveniersbedrijf Boekelo Tuinonderhoud

Bij ons werken ervaren en goede opgeleide vakmensen met passie voor alles wat met groen te maken heeft

Met goed opgeleide, gedisciplineerde vakmensen en een uitgebreid modern machinepark wordt bij ons kwalitatief en efficiënt gewerkt. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van het begin tot het eind begeleid en gecoördineerd.  Dit is terug te zien in onze kwaliteit, waarbij uw wensen gewaarborgd blijven.

Hoveniersbedrijf Boekelo TuinverlichtingHoveniersbedrijf Boekelo Houtbouw schuur op maat gemaaktHoveniersbedrijf Boekelo beschoeiing Lopik

Van ontwerp tot oplevering van de tuin houden wij u op de hoogte

Voor het in kaart brengen van de mogelijkheden en uw wensen is persoonlijk contact van belang. Gedurende het hele proces, van begin tot eind, onderhouden wij het contact. Zo bent u van ontwerp tot opleveren op de hoogte van de stand van zaken.

Vanuit jarenlange ervaring hebben wij kennis van het ambachtelijk werk. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u uitstekend adviseren. Hoveniersbedrijf Boekelo komt graag samen met u tot een mooi eindresultaat. 

Hoveniersbedrijf Boekelo logo
Hoveniersbedrijf Boekelo

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Boekelo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex