Boekelo-hoveniers
Hoveniersbedrijf-Boekelo
Veranda tekst

Veranda

Droomt u zelf van een veranda bij u thuis om heerlijk van uw tuin te genieten? Wij hebben een ruim aanbod (vrijstaande) veranda's en kunnen deze op maat bij u maken.

Door de bouw van een veranda kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven! Veranda's zorgen er namelijk voor dat u veel vaker buiten kunt zitten. Of het nu gaat om de zomer, herfst, winter of het voorjaar, met een veranda zit u lekker beschut. Daarnaast bieden veranda's nog meer voordelen zoals: sfeer in uw tuin, decoratie, meerwaarde van uw woning, vaker en langer buiten zitten.

Wij zijn dé specialist in het bouwen van veranda geheel naar uw wensen

Doordat wij ons als hovenier gespecialiseerd hebben in het bouwen van veranda's, kunnen wij ten alle tijden in uw wensen voorzien. In de afgelopen jaren hebben wij vele tuinen voorzien van prachtige veranda's. Daarbij maken wij ten alle tijden gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat onze klanten jarenlang kunnen genieten van hun veranda.

Maatwerk veranda passend bij uw woning, wensen en smaak

Veranda's worden door ons team op maat gemaakt. Wij houden rekening met de stijl van uw woning, uw wensen en smaak. Bij het bouwen van een veranda bieden wij een keus uit verschillende kleuren en materialen. Hierdoor kunnen veranda's helemaal naar uw eigen stijl en voorkeuren worden gemaakt. Daarnaast kunt u vele extra opties kiezen zoals: wel of geen zijwanden, zijwanden van hout of glas, dakkoepels, verlichting, houtkachels, berging in de veranda. 

Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen bij u langs en maken een offerte op maat. 

Wilt u niet alleen een veranda laten plaatsen maar uw gehele tuin onder handen nemen? Wij zijn graag uw partner voor uw inrichting van uw tuin.

Bekijk ons veranda aanbod

Veranda Hout De Meern Hoveniersbedrijf Boekelo schuur bergingVeranda Hout De Meern Hoveniersbedrijf Boekelo Houtkachelveranda hoveniersbedrijf Boekelo De Meern verlichting maatwerkveranda hoveniersbedrijf Boekelo De Meern verlichting maatwerk

 

 

Hoveniersbedrijf Boekelo logo
Hoveniersbedrijf Boekelo

Copyright © 2021 Hoveniersbedrijf Boekelo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex