Hoveniersbedrijf-Boekelo
Boekelo-hoveniers
Nieuwegein

Hovenier Boekelo is de professionele hovenier voor tuinen in Nieuwegein 

Hovenier Boekelo legt sfeervolle en goed verzorgde tuinen aan in Nieuwegein. Alle facetten van tuinaanleg kan Hovenier Boekelo in eigen beheer uitvoeren in Nieuwegein en omgeving. Of het nu gaat om het plaatsen van schuttingen of beplanting, vijvers of verlichting. Wanneer u geïnteresseerd bent komen wij graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Onze hovenier loopt graag samen met u een rondje in uw tuin om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een deskundige uitvoering, korte lijnen en een vast aanspreekpunt. Bij Hovenier Boekelo staan u en uw wensen centraal. Bent u benieuwd naar het werk dat Hovenier Boekelo kan leveren? Bekijk dan ons portfolio. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van projecten die onze hoveniers in de afgelopen periode hebben mogen verwezenlijken. 

Wij kunnen uw droomtuin voor u ontwerpen  

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Dit doen we graag voor u. Een tuinontwerp is belangrijk om uw beeld en ideeën op papier te zetten. Op het tuinontwerp komen de afmetingen te staan. Zo weten onze hoveniers precies wat ze moeten doen en hoe groot iets moet worden. Wij komen bij u langs voor een gesprek en horen graag uw wensen en we bekijken wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek gaan we voor u aan de slag. Alle projecten, van aanleg tot onderhoud, worden door onze hovenier gerealiseerd tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding 

Welke werkzaamheden voeren onze hoveniers uit? 

Hovenier Boekelo is dé professionele hovenier van Nieuwegein, die onder andere de volgende werkzaamheden voordelig uitvoert: 

Voor elke discipline beschikken we over een geschikte en geschoolde hovenier. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat ruime ervaring heeft. Heeft u zelf geen tijd om uw tuin te onderhouden? Laat dit dan uitvoeren door Hoveniersbedrijf Boekelo. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.  

 

Hoveniersbedrijf Boekelo logo
Hoveniersbedrijf Boekelo
Hovenier Boekelo, levert de zorg voor uw tuin in de buurt van Nieuwegein en omgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Boekelo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex